Säilytä talvirenkaasi rengaskorjaamolla

talvirenkaasi

Kun vaihdat kesärenkaat, on tärkeää, että säilytät talvirenkaat oikein. Ensinnäkin on suositeltavaa käyttää rengaskorjaamoa, koska ne vaihtaa renkaasi ja he voivat nähdä, ovatko renkaasi hyvässä kunnossa sekä talvirenkaiden että kesärenkaiden asentamista varten. Ne voivat tasapainottaa renkaat, mikä eliminoi sivuvoimat, jolloin auto voi rullata pehmeästi ilman epätasapainon aiheuttamaa tärinää. He näkevät myös, ovatko renkaat riittävän hyvässä kunnossa voidaksesi ajaa turvallisesti. Renkaissa ei ole vaurioita ja kuvion syvyys on yli 4 mm. Jos ongelmia ilmenee, he voivat korjata renkaat tai korvata ne uudella.

Koska heillä on oikeat työkalut ja asiantuntemus, he voivat vaihtaa renkaasi nopeasti ja turvallisesti. Koko vaihtaminen, mukaan lukien renkaiden tasapainotus ja merkitseminen, kestää vain 15-20 minuuttia. Renkaiden merkinnät tarvitaan, jotta tiedät mihin ne tulevat. tämä on tärkeää, koska sinun tulisi kiertää renkaita edessä ja takana varmistaaksesi, että renkaat kuluvat tasaisesti. Tärkeää on, että kuvion syvyys on sama kaikissa asennoissa, jotta tasapaino on hyvä ajettaessa. Muutoin auto saattaa yli- tai aliohjautua. On tärkeää, että renkaan sijaintia vaihdetaan jokaisen renkaanvaihdon välillä, kun eturenkaat asetetaan taakse ja päinvastoin. Jos ajat paljon tai sinulla on sähköauto, renkaita voi olla tarpeen kiertää useammin kuin kaksi kertaa vuodessa, eikä vain silloin kun vaihdat kesärenkaiden ja talvirenkaiden välillä. Renkaita tulee kiertää, jos kuviosyvyyden erot ovat enemmän kuin 2–3 mm.

Renkaiden varastoinnissa on tiettyjä tekijöitä, joita on tärkeää noudattaa. Yksi on tietenkin se, että se on turvallista. Rengasvarkauksia tapahtuu suhteellisen usein, kun säilytät niitä kotona tai yhteisessä kerrostalon varastotilassa, jossa sinulla on oma varastosi muiden säilytystilojen joukossa. Murtautumiset yhteisissä tiloissa ovat yleisempiä, koska monilla on pääsy huoneisiin ja turvallisuus on yleensä heikko. Usein varastoasi suojaa vain kananverkot, jotka erottavat eri varastot, ja riippulukko yksinkertaisella puisella ovella. Ei ole miellyttävää huomata, että joku on murtautunut varastoosi ja varastanut renkaasi. Rahan takaisin saaminen vakuutusyhtiöiden kautta ei ole aina helppoa, ja vakuutusmaksusi voivat nousta.

Renkaita on säilytettävä oikeissa olosuhteissa lämpötilan, auringonvalon ja otsonin suhteen. Korkeita varastointilämpötiloja tulisi välttää, koska kemialliset reaktiot tapahtuvat nopeammin korkeissa lämpötiloissa. Tämä saa kumin hajoamaan nopeammin ja siten ikääntymään. Suorat auringonvalot ja otsoni myötävaikuttavat myös ikääntymiseen. Joten varmista, että varastoit renkaita viileässä ja pimeässä tilassa, jotta renkaat kestävät pidempään ja halkeamia voidaan välttää.

Varastointi rengaskorjaamon rengashotellissa on erittäin kätevää, koska sinulla on renkaat siellä odottamassa seuraavaa vaihtokertaa. Ja ne myös varastoidaan oikeissa olosuhteissa ja turvallisesti. Joten jos et vielä varastoi renkaitasi rengashotellissa, tarkasta vaihtoehtosi heti.

Lisätietoja renkaiden vaihdosta ja renkaiden varastoinnista on osoitteessa https://vianor.fi/

Scroll to Top